zaterdag 29 juni 2013

{caption}

Mijn zus liet me laatst bevroren druifjes proeven, en oh wat is dat lekker!

Wat je moet doen:
Was de druiven af onder water en laat ze uitlekken en opdrogen.
Wanneer je ze meteen in de vriezer legt (en er dus nog water aan de druiven zit) krijg je veel ijsvorming om de druiven heen en dan zijn ze minder lekker.
Als je de druiven uit de vriezer haalt, eet ze dan wel binnen een half uur op want anders gaan ze weer ontdooien.
Kleinere druifjes vindt ik lekkerder dan grotere omdat je die in 1 keer kan opeten en je minder last van je tanden krijgt.

Ideaal om in de ochtend in je yoghurt te doen of om op een zomermiddag mee te nemen naar het park.
Als je net als ik een paar uur na het avondeten nog trek krijgt dan zijn deze vitamine bommetjes ideaal en heel gezond!

{caption} {caption}

Eva,

zaterdag 29 juni 2013

Alles bevroren is lekkerder (allez van fruit toch hé) Probeer maar eens bevroren mandarijntjes of aardbeien of -de beste- frambozen!

Nanda,

zaterdag 29 juni 2013

Klinkt erg lekker! Bedankt voor de tip smile

Naam

*

E-mailadres

*

Website

 

Bericht

*

*

Vul het woord in dat u hieronder ziet