woensdag 26 augustus 2015

Mijn kleine broertje gaat voor een half jaar studeren en wonen in Taiwan.
Ik maakte enveloppen vol foto’s, goede raad en familie-uitspraken voor hem.
Toen mijn zus zes jaar geleden voor maanden naar India vertrok maakte ik het ook voor haar, en zij gaf mij ook een stapel gevulde enveloppen mee toen ik ging studeren in Noorwegen.
Ik hoop dat hij moet lachen om de foto die zit in de enveloppe met de opdruk ‘Maak mij open als je het even niet meer ziet zitten en een lach kunt gebruiken’.
Dat hij de goede raad van mijn oma in de enveloppe waarop staat ‘Open mij als je het warm hebt’ ook zo vreemd en gek vindt.

Gelukkig hoef ik hem niet zes lange maanden te missen omdat ik zelf op een klein avontuur ga en hem zal opzoeken, waarschijnlijk.
Straks komt hij naar Utrecht en dan smullen we van de taart die ik bakte en drinken we koffie in de oude gevangenis in de stad.
In de avond eten we, hoe kan het ook anders, stamppot. Zijn laatste Nederlandse avondmaal voordat hij zes maanden lang Taiwanees zal eten..

{caption}

Elisse,

woensdag 26 augustus 2015

Wat ben jij een lieve zus! Geweldig, zo’n groot buitenlands avontuur. En fijn dat je van plan bent je broer te gaan opzoeken. smile Geniet van jullie avond samen!

Marlou,

woensdag 26 augustus 2015

Oh Loes, wat fijn!

Jesse,

woensdag 26 augustus 2015

Wiehoe wat spannend. Wanneer gaat ‘ie? en Wat is Oma’s raad over ‘als je het warm hebt’? dat alles hoor ik graag snel bij jou of bij mij aan de koffie of thee met sowieso een koekje! smile

Ingeborg,

woensdag 26 augustus 2015

Wat lief! Ik wou dat ik zo’n zus had (die heb ik ook wel, maar die vult geen envelopen).

jade,

woensdag 26 augustus 2015

ohhhh loes, wat lief smile

Naam

*

E-mailadres

*

Website

 

Bericht

*

*

Vul het woord in dat u hieronder ziet