woensdag 2 september 2015

Teenslippers, Yannick’s nieuwe horloge, twee keer een draad van gloednieuwe koptelefoons, mijn leren laarsjes, het kit aan de zijkant van de ramen, maiskolven van de barbecue, veters, hele kippenbotten uit Yannick’s roti en (bijna) alle soorten planten.
Kees houdt van knagen en heeft zojuist zijn laatste slachtoffers gemaakt..

Ik maakte op pottenbakken kralen en kocht een gouden draad.
Nog geen vijf minuten nadat ik de vier kettingen gemaakt had kauwde de kleine kluiver het draad van drie kettingen al door.
Na een tirade met als hoofdstelling ‘Ik breng Kees naar het asiel, hij maakt teveel kapot’ kwam ik weer bij zinnen.
Nu, een uur later, zit hij tegen me aan op de bank. Spinnend, kopjes gevend tegen mijn been. Zoet als suiker.
Vanavond leg ik wel een teenslipper van Yannick op het tapijt. Die is toch al kapot en dan heeft Kees weer een nacht vol (knaag) plezier..

{caption} {caption}

Elisa van Propvol,

woensdag 2 september 2015

Tja, soms zijn ze des duivels en dan weer poeslief smile Herkenbaar!!!

Sanne,

woensdag 2 september 2015

Haha, dat laatste zinnetje wink.
Jammer van je ketting joh. Tof dat je de kralen zelf hebt gemaakt!
En ik ken het.. als ik thuis kom van stage is het altijd weer de vraag wat er nu op de grond ligt (dat vind mijn kat vooral leuk, dingen op de grond gooien - knagen doet ze niet echt). Ze heeft sinds kort een grote plant met veel aarde ontdekt en vandaag lag er een boel aarde op m’n bureau… En daarna inderdaad, zoet als suiker spinnend op m’n schoot wink ik zou haar voor geen goud willen missen, haha.
Liefs

maike,

woensdag 2 september 2015

aw wat vervelend, maar komt kees wel buiten? het kan zijn dat als hij niet naar buiten komt dat hij dan dit soort gedrag gaat vertonen

jade,

woensdag 2 september 2015

inderdaad niet fijn dat kees zoveel kapot maakt. bij ons heeft merlijn verschillende speelgoedjes, een felroze kleine springballetje is zijn absolute favoriet. daar hopst hij uren achter door het huis, hij raakt het nooit beu. in de hema kocht ik een kleine leeuwenknuffeltje voor hem, daarin mag hij bijten en knauwen zoveel hij wilt, en dat doet hij ook! en voor de planten heb ik ook een oplossing gevonden: ik plakte dubbelzijdige plakband over de bovenkant van de potten, zodat hij niet meer aan de aarde kan en zijn pootje blijft plakken als hij het toch probeert. na één dag was hij de planten al zo beu (vooral de plakband denk ik), en nu laat hij onze planten volledig met rust!

Naam

*

E-mailadres

*

Website

 

Bericht

*

*

Vul het woord in dat u hieronder ziet