zaterdag 27 februari 2016

Vanaf het moment dat ik wist dat de kleine kruimel in aantocht was begon in met het breien van een deken.
Een paar dagen voordat ik in november op reis door Aziƫ ging besefte ik me dat ik het nooit zou afkrijgen als ik die aankomende weken niet door kon breien en dus nam ik het mee.
De wol, de halve deken en de breipennen.
Ik breide in de trein naar Yogyakarta, op de boot naar Bali en in de bus naar Hsinchu.
Ik breide terwijl ik heimwee had en een beetje verdrietig was, terwijl ik in mijn bikini aan het zwembad lag en terwijl ik genoot van een smoothie met uitzicht over een vallei.

Een paar dagen voordat Jon werd geboren was de deken af en ik gloei van trots en geluk wanneer ik foto’s van hem zie, warm gewikkeld in de deken.
Ik ben benieuwd of hij ooit de plekken zal bezoeken waar ik de deken heb gebreid, maar voorlopig is het ontdekken van zichzelf en zijn omgeving al een ontdekkingstocht an sich..

{caption} {caption}

jade,

zaterdag 27 februari 2016

Ik kan niet wachten tot ik mijn eigen kindje ook kan zien groeien als kool, en tot het zichzelf en de wereld ontdekt! Wat een prachtig(!) dekentje heb je gebreid. Ik ben ook eentje aan het breien voor het kleintje in mijn buik, maar ik denk niet dat het zo mooi zal worden als dat van jou. Goed gedaan! xx

Elisa,

zaterdag 27 februari 2016

Wat prachtig! Ik ben momenteel aan het leren breien en hoop tegen dat mijn zus ooit zwanger is een pro te zijn smile

Sanne,

zaterdag 27 februari 2016

Wat een ontzettend lief berichtje dit zeg. Ook wat je zegt over de plekken die je hebt bezocht terwijl je dit kleed aan het maken was, heel bijzonder.
Liefs

Naam

*

E-mailadres

*

Website

 

Bericht

*

*

Vul het woord in dat u hieronder ziet