zondag 6 maart 2016

We zagen elkaar een weekend niet maar op zondagavond ontmoetten we elkaar in de stad.
Het regende en ik schuilde onder een boom zonder bladeren.
Ik zag iemand die ik kende maar die mij niet herkende en iemand herkende mij die ik eigenlijk niet echt ken.
We hadden zin om vroeg te eten zodat we de hele avond in bed konden lezen, met de kat slapend tussen zijn benen. We bestelden glazen rode wijn.
Hij vertelde waar hij in geloofde en ik vertelde over mijn droom van de vorige nacht.
De ruimte vulde zich met steeds meer gasten en ik hoorde het zoemen van alle stemmen. Eigenlijk hoorde ik alleen maar hem, in alles om me heen.
We lachten om onze klungelige eerste afspraakje en we lachten om mijn onhandigheid. Even daarvoor was ik nog mijn sleutels verloren.
Toen we ons eten kregen geserveerd proestte ik van het lachen en maande hij me tot stilte zoals alleen hij dat kan doen. (Ooit sprak hij me eens streng toe toen we een auto wilden huren en ik op een pallet met wieltjes door de hal sjeesde. Hij vond dat ik me beter moest gedragen omdat anders de verhuurders dachten dat ik dronken was en ze ons de auto niet zouden willen lenen).

Yannick dacht dat hij pastaschelpen had besteld bij de Spaghetteria maar kreeg pardoes een bord spaghetti met echte schelpen.
Tevreden met zijn onverwachte maaltijd begon hij te eten terwijl ik mijn 7-jarige buurvrouw vroeg of haar mama haar jurk zelf gemaakt had.

{caption}

Het maakt me zo vrolijk wanneer een slapend katje op mijn dekbed ligt terwijl ik in mijn dagboek aan het schrijven ben.
Kees wil altijd zo graag in de buurt van mensen zijn.

{caption}

Een ondeugd uit het leven. Een ketting die er alsmaar af vliegt, zwarte vingers van de viezigheid.
Gelukkig ben ik ondertussen bedreven in het repareren van mijn ketting en kan ik een paar seconden later mijn tocht weer vervolgen..

{caption}

jade,

zondag 6 maart 2016

wij houden er ook zó van om vroeg in bed te kruipen en dan nog urenlang te lezen. en bij ons valt de kat ook altijd in slaap op bed tussen pieterjan zijn benen smile

Naam

*

E-mailadres

*

Website

 

Bericht

*

*

Vul het woord in dat u hieronder ziet